Vi har ferielukket i uge 29 og 30

Terrassefliser

Terrassefliser

Gå på opdagelse i vores store sortiment af terrassefliser til ethvert formål. Hvad enten du skal have lagt fliser til en flot terrasse, en ny indkørsel eller en havesti i baghaven, så kan du finde den helt rigtige flise til formålet hos Fliseforum i Silkeborg. Vi fører mange forskellige typer af fliser. Disse fås i både små og store formater samt flere farver designs. Gør udendørsarealet attraktivt med skønne terrassefliser.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores sortiment af terrassefliser. Vi anbefaler at du kigger forbi og ser terrassefliserne i virkeligheden. Her kan du også føle på dem og se dem i en naturlig kontekst.

Hver flise-løsning behandles helt unik, fordi der er tale om forskellige forhold, hvor de skal passe ind. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi Fliseforum og fortæller om dit konkrete projekt og medbringer et billede eller en plantegning vi kan arbejde ud fra.

Vi har stor erfaring i at rådgive i de mange muligheder. Når vi sammen har fundet den rigtige fliseløsning til dig, dykker vi ned i detaljen og sætter dig ind i hvordan processen herfra vil forløber sig.

Stort sortiment af terrassefliser

Fliseforum fører alt fra almindelig kendte terrassefliser, granisten, kantsten, brosten, chaussésten, skifer og meget andet. Vi har erfaring og ekspertise indenfor området, så tag fat i os og få sparring til dit næste projekt. Uanset om det gælder have, indkørslen, terrassefliser, parkeringspladen på arbejdspladsen eller noget helt andet.

Terrassefliser til alle haveprojekter

Du behøves ikke købe dine terrassefliser flere forskellige steder. Vi har et stort sortiment af mange forskellige typer af fliser. Vi er erfarne indenfor faget og er meget stolte af vores store sortiment. Vi ved at der er mange muligheder og beslutninger når man skal investere i terrassefliser. Tag derfor kontakt til os og lad os sammen finde den helt ideelle løsning for dig.

Er du i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores showroom.

Find din rutevejledning her.

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.