Vi har ferielukket i uge 29 og 30

Byens bedste service

Det personlige præg

Hele personalet hos Fliseforum har stor ekspertise indenfor fliser – både med hensyn til sortiment og anvendelsesmuligheder – og de hjælper med glæde med at finde frem den rette flise blandt de mange muligheder.

En flise er ikke bare en flise. Den kan være med til at give det personlige præg i dit køkken, på badeværelset eller i resten af boligen, som du ønsker. Med få nuancer i farver eller materiale kan udtrykket blive helt anderledes. Mulighederne er uendelige.

Du kan være sikker på, at med de rette fliser i dit køkken, badeværelse eller i haven, kan se frem til at få en daglig glæde, da de er vedligeholdelsesfri, nemme at rengøre, kan holde til meget og er flotte at se på.

Rådgivning i særklasse

Hver flise-løsning behandles helt unik, fordi der er tale om forskellige forhold, hvor de skal passe ind. Derfor anbefaler vi, at du kommer forbi Fliseforum og fortæller om dit konkrete projekt og medbringer et billede eller en plantegning vi kan arbejde ud fra.

Vi har stor erfaring i at rådgive i de mange muligheder. Når vi sammen har fundet den rigtige fliseløsning til dig, dykker vi ned i detaljen og sætter dig ind i hvordan processen herfra vil forløber sig.

Hos Fliseforum kan man ligeledes købe tilbehør, redskaber til udførelsen, vedligeholdelse og Tarkett trægulve. Vi føre tilmed et stort lager med udvalgte fliser i mange størrelser og farver med dag til dag pakning. Derudover kan vi bestille hele sortimenter indenfor fliser. Både klassiske og moderne fliser samt mosaikker fra blandt andet Italien og Spanien.

Vi skal have fundet den helt rigtige flise til dig! Så kom ind forbi butikken og bliv inspireret i vores 500m2 store showroom og få en rådgivning udover det sædvanlige. Eller send en besked/forespørgsel til os under ’Kontakt’ og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.