Vi har ferielukket i uge 29 og 30

Udendørs fliser

Gå på opdagelse i vores store sortiment af udendørs fliser til ethvert formål. Hvad enten du skal have lagt fliser til en flot terrasse, en ny indkørsel eller en havesti i baghaven, så kan du finde den helt rigtige flise til formålet hos Fliseforum i Silkeborg. Vi fører mange forskellige typer af fliser. Disse fås i både små og store formater samt flere farver designs. Gør udendørsarealet attraktivt med skønne udendørs fliser.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores sortiment af udendørs fliser. Vi anbefaler at du kigger forbi og ser udendørs fliserne i virkeligheden. Her kan du også føle på dem og se dem i en naturlig kontekst.

Stort sortiment af udendørs fliser

Fliseforum fører alt fra almindelig kendte terrassefliser, granisten, kantsten, brosten, chaussésten, skifer og meget andet. Vi har erfaring og ekspertise indenfor området, så tag fat i os og få sparring til dit næste projekt. Uanset om det gælder have, indkørslen, terrasse, parkeringspladen på arbejdspladsen eller noget helt andet.

Udendørs fliser til alle haveprojekter

Du behøves ikke købe dine udendørs fliser flere forskellige steder. Vi har et stort sortiment af mange forskellige typer af fliser. Vi er erfarne indenfor faget og er meget stolte af vores store sortiment. Vi ved at der er mange muligheder og beslutninger når man skal investere i udendørs fliser. Tag derfor kontakt til os og lad os sammen finde den helt ideelle løsning for dig.

Er du i tvivl er du meget velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores showroom.

Find din rutevejledning her.

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.