Vi har ferielukket i uge 29 og 30

Gulvfliser

Vi fører et stort sortiment af gulvfliser hos Fliseforum i Silkeborg. Her finder du fliser i nuancer, der med garanti passer til din smag. De findes i forskellige udtryk og kan desuden bruges på vægge, hvis du ønsker det på dit badeværelse for eksempel. Fliseforum tilbyder flere størrelser af gulvfliser. Herunder 60 x 60 cm og 60 x 30 cm, som er de mest populære størrelser.

Find de rette farver gulvfliser til dit hjem

Når det handler om valg af gulvfliser, er der mange faktorer, du bør tage med i beslutningen. For det første skal farverne i de selfølgelig passe godt sammen med de omkringliggende farver i hjemmet. Måske har I et lyseblåt tema der går igen i de fleste møbler og tæpper? Her er det vigtigt at gulvet ikke går i ét med de eksisterende farver, men derimod giver kontrast eller skaber et smukt farvespil i harmoni med de andre farver. Selvom det måske kan virke som det sikreste valg at gå med ensfarvede fliser, så kan det for mange også give rigtig god mening at investere i flerfarvede fliser, da de kan matche med flere elementer fra den øvrige indretning.

Gulvfliser du ikke bliver træt af

Den anden faktor, som du også bør have med i dine overvejelser, er det tidsløse design. Selvom du måske er blevet inspireret af et trendy og moderne gulv, du har set et andet sted, kan det altså hurtigt gå af mode igen. Derfor vælger mange at gå den sikre, klassiske vej, når det kommer til gulve. Det er nemlig ikke lige så lidt at skifte ud som en sofa eller et spisebord. Det er hermed en rigtig god idé at vælge dem, i en stil som du ved, at du ikke bliver træt af lige foreløbig.

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.