Marmorfliser

Hos Fliseforum i Silkeborg kan vi hjælpe dig med valg af fliser til enhver opgave. Vi fører blandt andet et stort udvalg marmorfliser. Denne type flise er et oplagt valg til især køkkener og badeværelser, som er tidløse. Hvad enten du skal bruge fliser til køkken eller til badeværelse, så kan du vælge mellem mange forskellige farver og mønstre. Med fliser fra Fliseforum er du godt på vej til at få et eksklusivt, nyt køkken eller badeværelse. De kan få ethvert rum eller hjem til at blive finere, og så passer de sammen med langt de fleste møbler og farver.

Skab eksklusive rum med marmorfliser

Som det kan ses på billederne her på siden, så hjælper marmorfliser virkelig med at skabe en luksus stemning i rummene. Især på badeværelset bliver der ved hjælp af marmorfliser skabt en helt unik atmosfære af eksklusivitet, når samtlige vægge er dækket med marmor. På den anden side kan det også give en super flot kontrast effekt, når man vælger kun at lave en af væggene med marmor. Det kan især være en god ide til stuerummet, eftersom det er meget moderne med enkelte unikke vægge i netop dette rum.

Se vores store udvalg af marmorfliser

Denne type flise kan købes i mange varianter og typer. Hermed kan du finde netop det design, der passer bedst til din bolig. Eksempelvis kan det gøre en stor forskel med hensyn til grundfarven. Valget her kan enten falde på de lyse eller mærke nuancer, der hver især sætter sit helt unikke præg. Herefter er der også variation i forhold til hvilke farvespil de finere streger i mormoren har.

Eksempelvis ser den hvide grundfarve virkelig flot ud med et strejf af guld, og ligeledes fungerer guldfarven også rigtig godt med den sorte grundfarve. Med sort som baggrund kan man med fordel også vælge hvide streger, da dette skaber en fed kontrast.

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 – 18:00
Tirsdag til Fredag kl. 10:00 – 17:00
Lørdag kl. 10:00 – 13:00