Vægfliser

Fliser kan ikke kun bruges til gulve. Hos Fliseforum fører vi ligeledes et stort udvalg af vægfliser til køkken og badeværelse. Disse er de eneste fliser, som udelukkende kan bruges til vægge. Vores fliser til vægge fås i mange forskellige farver, og du har derfor mulighed for at vælge mellem mange forskelligt udseende fliser. Hvad enten du ønsker en lys, mørk eller farvet væg flise med en mat eller blank overflade, så kan vi altid hjælpe dig hos Fliseforum i Silkeborg.

Vælg de rette vægfliser

Vores brede sortiment af vægfliser gør det nemt for dig, at finde præcis den type, der passer bedst til jeres hjem. Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med så vigtige og store elementer i ens hjem, da det er en større proces at skulle lave det om igen senere hen. Vi hjælper dig derfor med at vælge rigtigt første gang, ved at sætte os godt og grundigt ind i jeres behov og ønsker sammenholdt med stilen i jeres hjem. Ofte er det en god idé ikke bare at følge sin første indskydelse med hensyn til hvilke fliser man foretrækker, da man ved nærmere eftertanke langt hen af vejen vil kunne finde en bedre løsning.

Vægfliser med personligt præg

Når I skal vælge fliser til eksempelvis jeres køkkenvægge eller badeværelsesvægge, har I muligheden for at sætte jeres personlige præg på hjemmet. Det er en effektiv måde at sætte en stemning i ethvert rum, så det bliver en fornøjelse at bruge tid derinde. Selvom man kan komme langt med diverse former for indretning, er det langt hen af vejen bare rummets bæreende og store elementer, såsom fliserne på vægge og gulve, der gør et rum til det, det er. Vi hjælper jer med at skabe præcis det udtryk, som I drømmer om at få i jeres hjem.

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.