Storformatsfliser

Hos Fliseforum har vi et stort sortiment af fliser, som du kan gå på opdagelse i. Storformatsfliser egner sig særligt til brusenichen, men de kan også bruges som en væg i stuen for at tilføre noget spil til rummet. Du kan også sagtens gå med storformatsfliser til gulvet, hvis du drømmer om det. Eller hvad med at bruge dem til et nyt spisebord? Med så store fliser slipper du for at have mange synlige fuger, hvilket giver et mere naturligt look. Se de mange forskellige valgmuligheder nedenfor.

Stort udvalg af storformatsfliser

Fliser i stort format kan passe ind i mange sammenhænge, som du kan se på alle de smukke eksempler ovenfor. Ofte ses de som et bærende element i badeværelsets design, hvor flisernes størrelse får rummet til at virke større. Det giver også mere ro for øjnene, at der er færre streger/fuger, der bryder rummet. Hermed får du mere “plads” til pyntegenstande og ting med praktiske anvendelser såsom en vasketøjskurv, da rummet vil se mindre fyldt ud med en ensartet baggrund. Storformatsfliser fungerer også utroligt godt i et køkken, både som vægge, gulv eller overflade på inventaret. Skillevægge eller store vægge i stuen kan også blive frisket op med de store fliser til gavn for den samlede indretning.

Storformatsfliser til enhver smag

Hos Fliseforum i Silkeborg finder du mange typer af storformatsfliser. Du kan både få de helt simple uden for meget mønster, og så kan du også finde masser af store fliser med høj detaljegrad. Sidstnævnte kan for eksempel være ét stort motiv eller et mindre design der går igen som mønstre. Mange af vores fliser har også et mere moderne og råt look, hvor materialet træder frem i sine mere naturlige nuancer. Vi kan også tilbyde fliser med masser af farve i, så det liver op i hjemmet. Dette kan give en utroligt smuk effekt, der løfter hele stemningen i boligen.