Store fliser

Store fliser – også kendt som storformatsfliser

Hos Fliseforum har vi et stort sortiment af store fliser til badeværelset, som du kan gå på opdagelse i. De egner sig særligt til brusenichen og badeværelset, men de kan også bruges som en væg i stuen for at tilføre noget spil til rummet. Du kan også sagtens bruge dem til gulvet på f.eks. badeværelset, hvis du drømmer om det. Eller hvad med storformatflisen til et nyt spisebord? Med disse slipper du for at have mange synlige fuger, som er en stor fordel ved skimmel og udseende.

Generelt er det en meget smart og god idé at købe store fliser af flere årsager. For det første er de super nemme at rengøre pga. deres ensartede og flade overflade. Derudover er de også super modstandsdygtige overfor bakterier, hvilket kan være meget praktisk i mange af hjemmets rum som på jeres badeværelse.

Vi står altid klar til at rådgive dig, så du kan finde frem til den helt rigtige løsning til jeres hjem. Det er sjældent at den samme løsning passer til flere forskellige hjem. Dette har vi erfaret gennem mange års rådgivning og hjælp med vores kunders projekter, hvilket du drager fordel af ved at vælge os. Vi tager altid højde for den enkelte kunde, så deres unikke behov og ønsker bliver mødt i det færdige resultat.

Hvorfor købe store fliser?

Store fliser er blevet meget moderne, men det ser også ud til, at de bliver ved med at være aktuelle. Storformatsfliser er anvendelige til mange formål, blandt andet som væg på badeværelse, som bordplade, væg eller gulv.  De er især gode, hvis du ønsker et look på badeværelset uden for mange fuger. Selvom de forskellige størrelser kan virke uoverskueligt store, kan de enkelte skæres ned, så de bliver mindre og passer ind i jeres hjem.

En smart ting med denne gulvtype som overfalde og materiale i hjemmet er, at der ikke kan komme pletter på overfladen ligesom ved træ for eksempel. Derudover er de også altid 100% allergivenlige, samtidig med at der ingen mærker eller tryk kan komme i dem ved almindelig brug. Se vores showroom her og få inspiration.

Store fliser fra gulv til væg

Det er muligt at få dem i flere varianter. En af de største er fra 120×260 cm, og de vejer omkring 50 kilo. Ved interesse så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe jer på rette vej, så i finder netop dem, der passer bedst til jeres badeværelse og hjem. Se gerne vores tidligere kundeprojekter igennem, så du kan få inspiration til dit køb.

De er også smarte at vælge, da de er brandsikre i samling med så mange andre overflader. Herudover er der også meget længere levetid, og mindre arbejde i vedligeholdelsen af fliser på f.eks. et badeværelse. Her kan du se tidligere kundeprojekter.

Vælg de rigtige store fliser

Det kan være svært at tage en god beslutning om hvilke fliser, man vil have i hjemmet, hvis man ikke er ekspert på området. Derfor er du som kunde hos os i trykke hænder, eftersom vi er eksperter på området. Vi vil hellere end gerne dele ud af vores flise viden, så du kan træffe det rigtige valg til dit badeværelse. Du skal f.eks. være OBS på hvis du vælger natursten, at der er visse kemikalier og syrer de ikke kan tåle, plus de bliver nemt ridsede. Hvis du er i tivl om hvorvidt i skal vælge store fliser, er det vigtigt at tage flere ting med i jeres overvejelse:

  • Rummets størrelse
  • Om rummet er kvadratisk
  • Er der mange skæve vinkler?
  • Står det faste inventar på gulvet?

Ved tvivl eller spørgsmål står vi altid klar med byens bedste service.

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.