Store fliser Silkeborg

Køb storformatsfliser (store fliser) i Silkeborg

Hos Fliseforum i Silkeborg har vi et stort sortiment af store fliser til badeværelset, som du kan gå på opdagelse i. De egner sig særligt til brusenichen og badeværelset, men den kan også bruges som en væg i stuen for at tilføre noget spil til rummet. Du kan også sagtens gå med flisen til gulvet på f.eks. badeværelset, hvis du drømmer om det her i Silkeborg. Eller hvad med storformatflisen til et nyt spisebord? Disse er store fliser, hvormed du slipper for at have mange synlige fuger, som er en fordel for mange.  Generelt er det en meget smart og god idé at købe store fliser i Silkeborg, eller i hver fald bare fliser generelt. For det første er de super nemme at rengøre pga. deres ensartede og flade overflade. Derudover er de også super modstandsdygtige overfor bakterier, hvilket kan være meget praktisk i mange af hjemmets rum som på jeres badeværelse.

Vi står altid klar til at rådgive dig her i Silkeborg, så du kan få de helt rigtige store fliser til hjemmet.

Hvorfor købe store fliser fra Silkeborg?

Storformat fliser er blevet meget moderne, men det ser også ud til, at de bliver ved med at være aktuelle. Store fliser er anvendelige til mange formål, blandt andet som væg på badeværelse, som bordplade, væg eller gulv.  Store fliser er især gode, hvis du ønsker et look på badeværelset uden for mange fuger. Selvom de forskellige mulige størrelser kan virke uoverskueligt store, kan de enkelte store fliser skæres ned, så de bliver mindre og passer ind i jeres hjem. En smart ting ved at følge fliser som overfalde og materiale i Silkeborg hjemmet er, at der ikke kan komme pletter på overfladen ligesom ved træ for eksempel. Derudover er fliser også altid 100% allergivenlige, samtidig med at der ingen mærker eller tryk kan komme i dem ved almindelig brug.

Se vores showroom her og få inspiration

Store fliser fra gulv til væg her i Silkeborg

Det er muligt at få store fliser i flere varianter. En af de helt store fliser er fra 120×260 cm, og de vejer omkring 50 kilo. Ved interesse for store fliser i Silkeborg, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe jer på rette vej, så i finder netop de store fliser, der passer bedst til jeres badeværelse. Se gerne vores tidligere kundeprojekter igennem, så du kan få inspiration til indkøb af store fliser til badeværelse. Fliser er smarte at vælge, da de er brandsikre i samling med så mange andre overflader. Herudover er der også meget længere levetid, og mindre arbejde i vedligeholdelsen af fliser på f.eks. et badeværelse.

Her kan du se tidligere kundeprojekter

Vælg de rigtige store fliser

Det kan være svært at tage en god beslutning om hvilke fliser, man vil have i hjemmet, hvis man ikke er ekspert på området. Derfor er du som kunde hos os i trykke hænder, eftersom vi er eksperter på området. Vi vil hellere end gerne dele ud af vores flise viden, så du kan træffe det rigtige valg til dit badeværelse. Du skal f.eks. være obs på hvis du vælger natursten, at der er visse kemikalier og syrer de ikke kan tåle, plus de bliver nemt ridsede. Hvis du er i tivl om hvorvidt i skal vælge store fliser, er det vigtigt at tage flere ting med i jeres overvejelse:

  • Rummets størrelse
  • Om rummet er kvadratisk
  • Er der mange skæve vinkler?
  • Står det faste inventar på gulvet?

Ved tvivl eller spørgsmål står vi altid klar med Silkeborgs bedste service.

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.