Store fliser badeværelse

Store fliser til dit badeværelse i Silkeborg

Store fliser med dit personlige Silkeborg præg til dit badeværelse

Alle vores medarbejdere hos Fliseforum har en høj ekspertise indenfor fliser – både store som små, simple og detaljerede. Her i Silkeborg er vi eksperter i fliser til alle rum: især store fliser har vi mange flotte eksempler på. Vores sortiment er bredt, så mon ikke der også er noget, der falder i din smag? Hos Fliseforum er vi også eksperter, når det kommer til forskellige anvendelsesmuligheder – vi hjælper jer med at finde de rette til jeres hjem alt efter rummet. Hvis du f.eks. skal have renoveret badeværelset, kan det være godt med store fliser – det gør rummet større og mere moderne.

Ved interesse kan du finde vores kontaktoplysninger her.

Ikke bare en stor flise på et Silkeborg badeværelse

En flise er ikke bare en flise. De kan være med til at give det personlige præg du ønsker i dit køkken, i soveværelset eller i resten af huset. Ved brug af få nuancer i farven eller materialet af de store fliser, kan udtrykket blive helt anderledes: Jeres muligheder er uendelige!

Med den rette flise er du sikker på at kunne se frem til den daglig glæde, det giver. De er store, vedligeholdelsesfrie, nemme at rengøre, og så er de meget modstandsdygtige over for skader, især på et badeværelset – det er win, win win!

Vi har forresten Silkeborgs bedste service.

Rådgivning i Silkeborg til store fliser på badeværelse

Alle enkelte flise løsninger til badeværelset behandles unikt, da de hver især skal passe ind i forskellige forhold. Derfor anbefales du at tage et smut forbi Fliseforum i Silkeborg, hvor du kan fortælle om dit individuelle flise projekt. Medbring også gerne billeder, som vi kan arbejde ud fra. Hvis dit badeværelse er småt, kan det f.eks. være en god idé med en stor flise, for at få rummet til at virke større.

Vi har meget erfaring i at rådgive kunder fra Silkeborg området om de mange flise muligheder. Når vi har fundet den bedste flise løsning til badeværelset, går vi i detaljerne og fortæller om hvordan processen herfra vil forløbe sig.

Hos os kan man også købe tilbehør, redskaber til udførelsen, vedligeholdelse og Tarkett trægulve. Vi fører også et stort lager i Silkeborg med udvalgte produkter til rum såsom badeværelse, køkken eller stue. Vi kan bestille hele sortimenter hjem, så I kan få de helt rigtige med hjem.

Vi skal have fundet den helt rigtige flise til dig! Så kom ind forbi butikken og bliv inspireret i vores showroom og få flise rådgivning. Eller send en besked/forespørgsel til os under ’Kontakt’ og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Se vores tidligere kundeprojekter her.

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.