Marmor fliser badeværelse

Marmor fliser til dit badeværelse

Fliser med dit personlige præg

Alle vores medarbejdere hos Fliseforum har en høj ekspertise indenfor fliser – både store som små, simpelt og detaljeret til dit badeværelse.

Vi er eksperter i marmor fliser til alle rum: især når det kommer til de store slags til badeværelset, har vi mange flotte eksempler.

Vores sortiment er bredt, så mon ikke der også er noget, der falder i din smag? Se eksempler på marmor fliser i vores kundeprojekter. 

Hos Fliseforum er vi også eksperter, når det kommer til forskellige anvendelsesmuligheder – vi hjælper jer med at finde den rette løsning alt efter rummet.

Hvis du f.eks. skal have lavet dit badeværelse om, kan det være en god ide at vælge nogle der er store – det gør rummet større og mere moderne.

Flotte detaljer i badeværelse marmor fliser

En marmor flise er ikke bare en flise. De kan være med til at give det personlige præg du ønsker i dit køkken, på dit badeværelse eller i resten af huset.

Ved brug af få nuancer, kan udtrykket blive helt anderledes: Jeres muligheder er uendelige! Her kan du se vores store sortiment af marmor fliser. 

Med den rigtige type flise er du sikker på at kunne se frem til den daglig glæde, det giver med den flotte ændring.

De er store, vedligeholdelsesfrie, nemme at rengøre, og så er de meget modstandsdygtige over for skader.

Kontakt os her ved interesse i marmor fliser til badeværelset.

Derfor bør du vælge marmor fliser på dit badeværelse

Hvis du vil finde en god flise, er det ofte en god idé at vælge marmor. Følg med på vores Facebook side eller Instagram for inspiration.

Det er især indendørs det fungerer godt i hjemmet, og det kan bruges overalt, ikke kun på badeværelset.

Det giver et unikt og nærmest royalt look, der er svært at lave med andre typer. Dertil er det også et materiale, der er meget slidstærkt og holdbart.

Det der især gør dem unikke er, at du ikke kan finde to, der er ens i mønsteret.

Det er et produkt fra natur sten, så naturen har formet hver enkelt flise forskelligt.

Derfor vil du også kunne finde dem i mange typer og farver, hvilket gør det nemmere at finde én, der passer perfekt til jeres stil.

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.