Gulvfliser fra Fliseforum

Gulvfliser

Vi fører et meget stort sortiment af flotte gulvfliser hos Fliseforum her i Silkeborg. Hos os kan du finde gulvfliser i mangenuancer, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dine præferencer og din stil. Du kan finde gulvfliser med mange slags stile og de kan også bruges til din væg, f.eks. på badeværelset efter ønske.

Hos Fliseforum tilbyder vi flere forskellige størrelser gulvfliser. Dette er f.eks. 60 x 30 cm og 60 x 60 cm gulvfliser, som er de størrelser, der er mest populære.

Dine personlige gulvfliser

Personalet i Fliseforum har alle en stor viden om fliser – dette gælder f.eks. vores sortiment men også alle anvendelsesmulighederne ved hver flise. Vi hjælper jer gerne med at finde frem til de helt rigtige fliser blandt de mange valgmuligheder.

For os er gulvfliser meget mere end bare fliser – de er med til at sætte et stilfuldt look og udgør en stor del af hjemmets design. Bare ved brug af et par unikke farvespil eller et specielt materiale kan dit badeværelses utryk f.eks. blive noget helt andet og bedre end det var før. Hermed giver fliser mange muligheder.

Når man finder de rigtige fliser til ens hjem, er man ikke i tivl. Disse fliser vil bringe glæde for jer hver dag, fordi de danner en personlig ramme i hver rum. Dertil er de også fri for vedligehold i modsætning til mange andre typer gulve, og så kan de holde til meget mere.

Gulvfliser til enhver smag

Hver løsning til gulvfliser laves helt specielt til kunden, da de hver især har en unik situation, som de rette fliser ville kunne passe ind i. Det er grunden til at vi synes, at I bør komme forbi vores showroom her i Fliseforum, så I kan fortælle om jeres hjem og behov. Vi anbefaler også at i tager et par billeder med eller en plantegning, så vi kan arbejde udefra disse i vores rådgivning.

Efterhånden har vi fået mange års erfaring med at rådgive til forskellige typer kunder og projekter. Dette gør at vi nemt og forholdvist hurtigt kan finde den rigtige løsning til dine gulve. Vi har altid kunden med hele vejen igennem, således at du kan være med til at træffe beslutninger og forstå hvad vi arbejder med gennem processen.

Når du. tager et smut forbi vores store showroom med fliser vil du hurtigt opdage, at det er nemt at blive inspireret. Så selv hvis du ikke har nogle konkrete planer for, hvilke fliser du ønsker dig, så skal du nok forelske dig i nogle af vores fliser alligevel!

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.