60×60 fliser

60×60 fliser

Her hos Fliseforum har vi stor ekspertise indenfor blandt andet 60×60 fliser. Vi har ikke bare stor viden indenfor sortiment, men også indenfor de mange anvendelsesmuligheder, som vores mange 60×60 fliser har. Vi står altid parate til at hjælpe. Vi elsker at spare og kan vi spore os ind på den perfekte løsning til dit badeværelse, er vi altid tilfredse.

Find et stort udvalg af 60×60 fliser her

For os er 60×60 fliser naturligvis ikke bare fliser. Vi nørder med dette hver eneste dag – og vi elsker det! Med 60×60 fliser kan du sætte et personligt præg på badeværelset, i rød tråd til resten af inventarer og designet af huset.

Du skal opnå en bestemt følelse når du ser fliserne. En følelse af eufori og glæde. Vi har et 500m2 stort showroom, hvor vi kan præsentere dig for nogle af vores yndlings 60×60 fliser.

Køb flotte 60×60 fliser her

Hver flise-løsning behandles helt unik, fordi der er tale om forskellige forhold, hvor de skal passe ind. Fliser i køkkenet, bryggerset og naturligvis terrassen, skal dække et andet behov end badeværelset. Vi anbefaler altid, at du kommer forbi Fliseforum og beskriver dit projekt og behov for os. Har du plantegninger eller billeder inspirationsbilleder, er du meget velkommen til at tage dem med.

Vores store erfaring i at rådgive i de mange muligheder der ligger foran dig, er med til at sikre at vi sammen finder en tilfredsstillende og langtidsholdbar løsning. Når vi sammen har fundet den rigtige løsning til dine badeværelsesfliser, dykker vi ned i detaljen og sætter dig ind i hvordan processen herfra vil forløber sig.

Hos Fliseforum kan man ligeledes købe tilbehør, redskaber til udførelsen, vedligeholdelse og Tarkett trægulve. Vi fører tilmed et stort lager med udvalgte fliser i mange størrelser og farver med dag til dag pakning. Derudover kan vi bestille hele sortimenter indenfor fliser. Både klassiske og moderne fliser samt mosaikker fra blandt andet Italien og Spanien.

Vi skal have fundet den helt rigtige flise til dig! Så kom ind forbi butikken og bliv inspireret i vores 500m2 store showroom og få en rådgivning udover det sædvanlige. Eller send en besked/forespørgsel til os under ’Kontakt’ og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Find inspiration her

Kom forbi vores showroom!

Kom forbi vores 500m2 showroom i Silkeborg, og se vores løsninger.